FREE SHIPPING
on all orders over $50.00

Privacy verklaring

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 7 april 2016.

Medipetfood respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Medipetfood verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens worden door Medipetfood gebruikt om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij u te bezorgen. Medipetfood verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Medipetfood stelt uw persoonlijke gegevens uitsluitend ter beschikking aan derden die door ons aangewezen zijn in de betrokkenheid bij de uitvoering van uw bestelling.

 
Medipetfood gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Wanneer u een order plaatst heeft Medipetfood uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig. Deze gegevens zijn nodig om uw bestelling te kunnen uitvoeren en u over het verloop van het leveringsproces te informeren.
  • Als u er prijs op stelt om op de hoogte te worden gehouden over ontwikkelingen van de website, speciale aanbiedingen, acties en nieuwe producten, dan kunt u zich aanmelden op onze nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief van Medipetfood via het door u opgegeven e-mailadres. Wenst u de nieuwsbrief niet meer te ontvangen, dan kunt u zich daarvoor op elk gewenst moment uitschrijven op onze website.
  • Wanneer u bij Medipetfood een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere nieuwe bestelling hoeven te worden ingevuld.
  • Gegevens over het gebruik van onze website en de feedback die we ontvangen van onze bezoekers helpen ons om www.medipetfood.nl verder te ontwikkelen en te verbeteren.
     

Medipetfood verkoopt uw gegevens niet aan derden
Medipetfood verkoopt uw persoonlijke gegevens niet aan derden. Uw persoonlijke gegevens worden uitsluitend aan derden ter beschikking gesteld die betrokken zijn bij het uitvoeren van uw bestelling. Medipetfood en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.
 

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Heeft u nog vragen over de privacyverklaring van Medipetfood? Dan kunt u met de klantenservice contact opnemen via info@medipetfood.nl. De klantenservice is er ook voor u als u informatie nodig heeft over uw gegevens of wanneer u deze wilt wijzigen. In het geval dat er een wijziging van onze privacyverklaring nodig is, dan vindt u op deze pagina altijd de actuele informatie.

Back